Bibelstudie

bibelstudie

Bibelstudiet i adventistsamfunnet, også kalt sabbatskole, er en stor og betydningsfull faktor i menighetslivet. Det fungerer som en åndelig møteplass. Det er et flott tilbud å kunne sitte sammen med andre og samtale om Guds ord. I disse studiegruppene foregår engasjerte samtaler og diskusjoner om hvordan Bibelens ord kan forme våre liv, og hvordan Guds ord kan anvendes i dagens hverdag. Det er åpent for alle og ikke kun for medlemmer. Tema for studiene er variert og hele bibelen brukes som referanse.

Vi mener det er verdifullt at alle selv studerer Bibelen og gjør opp våre egne meninger. Bibelen er Guds ord til oss, og en viktig kilde til velsignelse og veiledning for livene vi lever som kristne. Det er fritt frem for alle fremmøtte å delta, komme med spørsmål og kommentarer til bibeltekstene som trekkes frem.

barn

I Skien har vi fire grupper for barn og ungdom: «Smårollinger» 0-5 år, «Miniorer» 6-8 år, «Power Point»,9-13 år og en undomsgruppe.

Vi har også tre grupper for voksne, hvor to av dem har en felles åpning i kirkesalen.

Alle grupper starter 10:30 på lørdager.

Under "Linker" i menyen finner du det studiematerialet som brukes for voksne og barn.