Jomfruland 13 Mai

Igjen har vi tur til Jomfruland :-) I år blir det på tampen av hvitveisen, men klart i starten av sommeren så vi er ennå sikrere på flott vær. Vi har også i år leid forsamlingslokalet opp fra Tårnbrygga rett ved fyrtårnet så vi har tilgang på toaletter, tak over hodet, og en flott plen med benker på utsiden. Så ingen værforbehold i år heller.

Ferga går fra Kragerø kl. 11:10 og anløper Tårnbrygga 12:10. Vi går rett til forsamlingslokalet hvor Frøydis Liseth har en andakt for oss før det er nistemat og annen adspredelse. Returen går fra Tårnbrygga kl. 16:55 med ankomst Kragerø kl. 17:45.

Bli med på en flott forsommertur :-)

Forretningsmøte 27. mars

Hermed innkalles til forretningsmøte mandag 27. mars kl. 19.30-21.00. Rapportene trenger ikke å være så lange: 3-5 minutter. Og hvis du representerer en avdeling som ikke er nevnt og som ønsker å rapportere, vennligst gi tilbakemelding til Ruth Vetne.

Logg inn før å se innkalling med saksliste og regnskap.

Dugander

Fremover mot sommeren er det dugnad i kirken hver tirsdag og torsdag mellom 09:00 og 21:00. Kom og gå da det passer deg. Alle, gammel som ung er velkommne. Kan du ikke snekkre eller male, trengs det altid hjelp til å rydde og vaske etter håndverkene.

Ta med deg egen niste hvis du trenger det.

Kontakt Jan Skonnord ved spørsmål.Tlf. 481 03 505

Skisser på kirken

Vedlagt er skisser fra Stein Grønvold i forbindelse med oppussingen av kirken. I forbindelse med forretningsmøtet 28. september ble det vedtatt at alle kan komme med innspill eller forslag til hvordan etasjene skal innredes, og hvordan rommene kan brukes.

Innspill og forslag må sendes inn så fort som mulig til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Når alt er klart derfra, går saken videre til menighetsstyret.

Logg deg på før å lade ned skisse.

Medlemssider.

Vill minne om at det er mer informasjon på medlemssidene.

Hilsen Webmaster

Flere artikler …