Forretingsmøte 7 mars

Onsdagen 7 mars 18:00 er det forretningsmøte i kirken.
Det vil være barnevakt under møtet.
Det er ønskelig at flest mulig medlemmer møter opp.

Studiekveld

Studiekveld i Efeserbrevet fredag 9.2. kl 18.00. Vi møtes i kirken.

Vi har studie 1 time først. Deretter har vi en time med noe bespisning og sosialt samvær.

Vi tenker å ha det hver fjortende dag en stund fremover.

Dugander

Fremover mot sommeren er det dugnad i kirken hver tirsdag og torsdag mellom 09:00 og 21:00. Kom og gå da det passer deg. Alle, gammel som ung er velkommne. Kan du ikke snekkre eller male, trengs det altid hjelp til å rydde og vaske etter håndverkene.

Ta med deg egen niste hvis du trenger det.

Kontakt Jan Skonnord ved spørsmål.Tlf. 481 03 505

Skisser på kirken

Vedlagt er skisser fra Stein Grønvold i forbindelse med oppussingen av kirken. I forbindelse med forretningsmøtet 28. september ble det vedtatt at alle kan komme med innspill eller forslag til hvordan etasjene skal innredes, og hvordan rommene kan brukes.

Innspill og forslag må sendes inn så fort som mulig til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Når alt er klart derfra, går saken videre til menighetsstyret.

Logg deg på før å lade ned skisse.

Medlemssider.

Vill minne om at det er mer informasjon på medlemssidene.

Hilsen Webmaster

Flere artikler …