Teknisk og informasjon

Vi drifter internett siden, kjører det audiovisuelle, sender ut SMS og lager kunngjøring.

Ønsker du å få ukentlig oppdatering på SMS med menighetens aktiviteter? Omtrent hver torsdag kveld sender vi ut melding med sabbatens studietema og taler på Gudstjenesten. Vi forsøker så langt som mulig også å informere om andre fellesaktiviteter. Hvis du ønsker dette så er det bare å sende en SMS med teksten "Ja takk" til nummer 47 26 74 12 fra den telefonen du ønsker meldingene på. For evt. å stoppe tjenesten sender du "Nei takk" på samme måte. Tips en venn som er interessert i menighetens aktiviteter om denne løsningen.

Hvis du skulle ønske å gjøre registreringen for din venn så send en mail med emnet "SMS" til:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  og oppgi telefonnummeret.

Opplysninger til kunngjøringen sendes på mail til Lars Bäckstrøm

Opplysninger sendt inn innen den 25, kommer normalt med den påfølgende måneds kunngjøring.
Informasjon til internettsidene sendes til:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.